Üdvözöljük a Soltvadkerti TE Labdarúgó Szakosztály honlapján a 2014 -ben is !
HAJRÁ SOLTVADKERT !


________________________________

FONTOS !!! A műfüves pálya hivatalos csütörtöki átadása az előre látható rossz időjárás miatt ELMARAD, a jövő hét csütörtökre van betervezve!
________________________________

Az ifinek nem, de a felnőtteknek sikerült a bravúr

Nem kevés tétje volt a 26. fordulóban megrendezésre kerülő Kecskemét elleni mérkőzéseknek. A sors hozta így, hogy mindkét vadkerti csapatnak éppen a tabellán előtte álló csapattal kellet megmérkőznie idegenben. A nagyobb tét az ifjúsági együttest nyomta. Ha a Vadkert nyer, akkor pontazonossággal utolérni a 3-dik helyen álló Kecskemétet, és a következő fordulótól máris a dobogón állhatott volna Szlovák Róbert csapata. Sajnos a mérkőzés nem így alakult, bár az első félidőben több ziccert is hibáztak fiataljaink, a kezdeményezés és a mérkőzés a saját kezükben volt. A második félidő elején a 49. percben Kis Richárd révén a vendéglátók megszerezték a vezetést, 1-0. A vadkertiek bátran támadtak tovább, az egyenlítés megszerzésére koncentráltak, de kimaradt minden helyzet. A 80. percben a támadásaink lendületét Bende Ádám gólja akasztotta meg, (2-0) majd a 85. percben a kitámadó vadkertieket Stein Csaba gólja végérvényesen elkeserítette. A 3-0-ás vereséggel a dobogón álló kecskemétiek eltávolodtak, de a Hetényegyháza visszalépésével a következő fordulóban a vadkertiek megkapják a 3 pontot és ha a Kecskemét nem nyer, a folytatásban bármi megtörténhet.

A felnőtt találkozón is az előttünk álló csapat volt a soron következő ellenfél, de sajnos őket nem tudtuk egy esetleges győzelemmel még most megelőzni. Ettől függetlenül a mérkőzésen a támadó focié volt a főszerep, a 21. percben ennek is köszönhetően Soproni András góljával vezettünk is 0-1-re. Az 57. percben a korábbi vadkerti játékos Parti Gábor talált be Hatvanyi kapusunk hálójába, 1-1 lett az állás. A következő gól a 64. percben született, ekkor a hazai Káli Tibor volt eredményes, a Kecskemét átvette a vezetést 2-1. Szerencsére nem örülhettek sokáig, mert a 67. percben a rutinos Ugrai Imre talált utat a hazaiak kapujába, ezzel 2-2-es döntetlen állt az eredményjelzőn. A 3 pont sorsát és a győzelmet a 86. percben egy szélső gyors felfutás döntötte el. Ekkor Kővári Dávid iramodott meg Beke kapuja felé, és lövése nyomán a góljával 2-3-ra alakította a végeredményt. A fiatal szélső játékosunk már több mérkőzésen is bizonyította, hogy lehet rá számítani, most a 3 pont és a győzelem nagyban köszönhető Neki is, de a csapat is jól játszott. Volt tartást megint Kis Péter edző játékosaiban, hiszen a vezetést követően fordítottak a hazaiak, de a vadkertiek nem adták fel és a győzelemre hajtottak. Gratulálunk.

A következő napokban az események fel fognak gyorsulni, ugyanis május 15-én csütörtökön 15 órakor kerül sor a műfüves nagypálya hivatalos átadására, majd hétvégén elmarad a Hetényegyháza elleni mérkőzés (3 pont, 3-0). Május 21-én szerdán még az iskola pályán Magyar Kupa mérkőzésen fogadjuk a Kalocsa csapatát, utána bajnoki találkozóra utazunk Kalocsára május 24-én szombaton.Utolsó pillanatokban pontmentés

A 25. fordulót is lejátszották.

A tompai csapatok jöttek el hozzánk, de még az iskola pályára. Hamarosan meglesz az új műfüves pálya hivatalos átadása, és utána már ezen a pályán kerülnek megrendezésre a hazai mérkőzések.

Az ifjúsági mérkőzésen a tompai fiatalok azonban nem tudták meglepni Szlovák Róbert edző tanítványait. Az egész mérkőzésen jól, koncentráltan, és végig irányítva játszottak fiataljaink. Ráadásul eredményesen is, hiszen a 11. percben Vas-Molnár Károly góljával meg is szerezték a vezetést a vadkertiek, 1-0. A mérkőzés végeredménye már a 29. percben kialakult, ekkor Pálinkás Zoltán volt a gólszerzőnk, 2-0-val ért véget a találkozó, és maradt itthon a 3 pont is. Gratulálunk a csapatnak a hetek óta tartó egyenletes, jó teljesítményéhez.

A felnőtt csapatnak nehezebb dolga volt a vendég tompai együttes ellen. A tabellán 3.-dik helyen álló csapat megnehezítette Kis Péter edző és a játékosai dolgát. Az első félidőben nem született gól, maradt a második félidőre az esetleges döntés. Sajnos a 49. percben a vendégek közül Nikutovic Sasa talált be Hatvanyi Edvárd kapusunk hálójába, 0-1. A mérkőzés további időszakában a vendégek inkább védekeztek, próbálták tartani az eredményt. Szerencsére még sok idő volt hátra, de majdnem ez a 40 perc is kevésnek bizonyult. Egészen a 88. percig kellett várni, ekkor Csernik Csaba egy távoli lövést adott le. A szél is segítette a labdát olyan mértékben, hogy a lövés nagy erővel a felső léc alá vágódjon, és így egyenlíteni tudtunk, de semmit nem von le Csernik jó helyzetfelismerő képességéből.

Az 1-1-es végeredmény a vadkerti csapatra nézve biztató eredmény, de sajnos a tabellára nézve a további mérkőzések kimenetelétől is függően a 10. helyről elég kicsi az esély a feljebb lépésre, de a mögöttünk álló csapatokkal még nagy lehet a harc, hogy ne csússzunk hátrébb.

A következő fordulóban Kecskemétre utazik a Vadkert, 2014. május 11-én vasárnap 17 órakor kezdődik a felnőtt találkozó.____________________________
24. forduló

Minden pontot elhoztunk gólzáporral
A 24. fordulóban igazi gólparadét mutattak be csapataink Tiszakécskén. Annak ellenére, hogy a vendéglátók "gyengén" szerepelnek a bajnokságban, a mérkőzések kezdeti szakaszát mindkét találkozón megnehezítették számunkra.

Az ifjúsági mérkőzésen Eiler Máté góljával a 7. percben megszereztük a vezetést (0-1). Erre a gólra még a 23. percben a hazaiak közül Juhász Ádám még válaszolni tudott, 1-1. A 33. percben Palakovics Péter góljával újra a vadkertieknél volt az előny, 1-2. A második félidő hozta meg igazán a gólzáport. Az 58. percben és a 62. percben is Kővári Dávid volt eredményes (1-4), majd a 68. percben Tasnádi Dávid növelte az előnyt, 1-5. A 70. percben Kővári mesterhármasával már 1-6 volt az állás, de Eiler Máté sem akart lemaradni. Ő a 77. és a 79. percekben talált még be, beállítva az 1-8-as végeredményt. A többi eredménynek is köszönhetően stabilan áll az ificsapat a 4. helyen a tabellán.

A felnőtt együttestől is csak a győzelem volt elfogadható eredmény, ha már ilyen messzire is kellett utazni. Azonban a tiszakécskei Hegedűs Roland a 15. percben megszerezte a vezetést csapatának, 1-0. A 21. percben Hirsch László góljával tudtunk egyenlíteni, 1-1. A félidő vége előtti "hajrában" a 40. percben ismét Hegedűs volt eredményes a hazaiak közül, és a szünetre 2-1-es állással vonult az öltözőbe a vadkerti csapat, úgy, hogy a hazaiak közül a 42. percben Tóth Mátét kiállították. Kis Péter edző segítő tanácsait és intelmeit szerencsére a játékosok a második félidőre megfogadták és az emberelőny próbálták is kihasználni. Az 55. percben Csernik Csaba góljával egyenlíteni tudtunk 2-2, majd a mérkőzés hátralévő részére át is vette csapatunk az irányítást. A játékvezetői felfogással azonban nem lehetett egyik csapat sem megelégedve. Súlyos következménnyel is járhattak volna szabálytalanságok, amiket a bírói hármas nem minden esetben jól ítélt meg. Ennek következménye volt, hogy a 60. percben két sárgát követően Pálinkás Zoltán mehetett is zuhanyozni, ezzel az emberelőnyünk elfogyott. A 73. percben a már a kispadon ülő lecserélt Schiszler Tamást is kiállította a játékvezető, a hangulat nagyon "paprikás" lett. Ennek a 77. percben Szarka Roland azzal vetett véget, hogy megszerezte csapatunknak a vezető találatot, 2-3. A hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, de a 90. percben Soproni András góljával végérvényesen eldőlt a 3 pont sorsa a javunkra, a végeredmény 2-4 lett.

A következő fordulóban "hazai" pályán (az iskolában) fogadjuk a tompai együttes, akik a 3. helyen állnak, csapatunk pedig a 10. helyen. A mérkőzés 2014. május 04-én vasárnap lesz 17 órakor.
_________________________________________________________________
22. forduló

A húsvéti nyuszi győzelmeket hozott

A 22. fordulóban végre olyan eseményt láthattak a vadkerti nézők az átmeneti jelleggel megrendezésre kerülő iskola pályáján, amire egész tavasszal vártak.

A vendégek ezúttal a hartaiak voltak, akik ellen mind az ifinek, mind a felnőtt csapatnak csak a győzelem volt az elfogadható eredmény. Az ifjúsági együttes ennek megfelelően is kezdett, már az 5. percben Németh Pál góljával 1-0 volt az állás. Németh a 27. percben is betalált, a szünetre így 2-0-ás állással vonultak a csapatok. A második félidő elején az 51. percben Móczár Barna növelte az előnyt (3-0), majd az 54. percben Tasnádi Dávid is gólt szerzett, ezzel már megnyugtató 4-0 volt az eredmény. A vadkerti játékosok azonban nem érték be szerencsére ennyivel, a 71. percben ismét Móczár Barna (5-0), majd a 84. percben Kozma Dániel góljaival a végeredmény magabiztos 6-0 lett. Az ificsapat a 4. helyen áll a tabellán, gratulálunk.

A felnőtt csapattól is végre egy megnyugtató, magabiztos sikerre számítottunk, de mint láthattuk, azért meg is kellett küzdeni. Támadó felfogásban kezdték Kis Péter edző játékosai a mérkőzést, sorra alakultak ki vadkerti helyzetek, Azonban vagy az utolsó passz, vagy fölé vagy a hartai kapus állta útját az első gólunknak. Tóth Róbert, Csernik Csaba, Papp Róbert, Ugrai Imre és Kővári Dávid helyzetek után a 33. percben megtört a "gólcsend". A mérkőzésen többször is oldalt váltó Kővári és Tóth közül az utóbbi vezette a labdát a jobb oldalon, és beadására a hosszú oldali kapufánál Csernik Csaba érkezett. Csernik jó ütemű felugrással, egy erős fejes mozdulat után máris a vezető gólnak örülhetett 1-0. A középkezdés után a 35. percben a vendég hartaiak ismét a kapujukból szedhették ki a labdát, ugyanis a Ugrai Imre a kezdőkörből kiugratta Cserniket, aki a kapuig vitte a lasztit, majd higgadtan lőtt, 2-0.

Ekkor egy kicsit fellégezhettek a vadkerti szurkolók, bár a hartai játékosok továbbra is sokat futottak, de támadásaikat a védelem és Hatvanyi kapus megállította. A 40. percben a bal oldalon passzolgatva hozták fel a labdát a hazaiak, és egy távoli bombalövés vetődésre és védésre kényszerítette Bebők kapust. A kapus bravúros öklözése azonban Ugrai Imre elé került, aki rutinosan megoldva a feladatot a kapuba passzolt, 3-0. A magabiztos vezetést követően a félidőre végre jókedvvel térhettek a vadkerti játékosok.

A második félidőben a hartaiak úgy érezték, hogyha az elején betalálnak, akkor van mit keresniük a találkozón. Kapujához is szorították egy ideig a vadkertieket, de nem voltak eredményesek. Ahogy a vadkertiek sem, sorra maradtak ki a ziccerek. Csernik Csaba 17 méteres lövését Bebők kapus bravúrral hárította, utána Ugrai Imre egy beadás után az üres kapu fölé lőtt, Kővári Dávid bedobása után Csernik Csaba cselezgetett, de lövése a kapufáról a kapus kezébe pattant. Ezen a mérkőzésen is az örök igazság ismét bebizonyosodott.

A 76. percben a bal oldalunkon hozták fel a labdát a hartaiak és lőttek a kapunkra, Hatvanyi védett, de kipattant a labda a mezőnybe. Ismét visszakerült a bal oldalra a játékszer, majd egy újabb beadás után Frank Gábor mellett a hartai Gillich Róbert ugrott fel és fejelt a kapunkba, 3-1.

A kapott gól után a vadkertiek is észbe kaptak és támadásba lendültek, de már nem sikerült gólt szerezni, pedig helyzetek még akadtak, akár Szabó "Butra" Attila is betalálhatott volna, ha Bebők kapus nem vetődik ki a kapujából bravúrral.

Az eredményt tekintve végre vadkerti győzelem született, ami a húsvéti ünnepet is szebbé tehette játékosainknak. A következő fordulóban Tiszakécskére utaznak a csapatok 2014.04.26-án szombaton 17 órára. Reméljük a hamarosan elkészülő új pályán játszhatnak majd a csapataink!!!
__________________________________Kupasiker és pontszerzések idegenben

A múlt héten szerdán Magyar Kupa forduló mérkőzés került megrendezésre. Idegenben, Kiskőrösön lépett pályára csapatunk és a rendes játékidőben Soproni András és Csernik Csaba góljainak is köszönhetően 2-2-es döntetlen született. A kupa szabályainak megfelelően, ha a mérkőzésen döntetlen az állás és az összesorsolt csapatok ugyanazon osztálybeliek, akkor hosszabbítás nélkül azonnal büntetőpárbajra kerül sor. A 11-es rúgásoknál Hatvanyi Edvárd kapusunk (szakosztályelnök) jeleskedett, kettő kiskőrösi büntetőt is védeni tudott, míg csapattársai értékesítették a 11-eseket, és így a vadkerti csapat jutott tovább a következő fordulóba.

A 22. fordulóban a bajnokságban Kiskunmajsára utaztak a csapataink. Az ifjúsági együttes a helyi csapattal az első félidőben nem bírt el, a szünetig maradt a gól nélküli döntetlen. A hazaiak akik a bajnokságban közvetlenül a vadkertiek mögött álltak veszélyes támadásokat vezettek a 66. percig. Ekkor Szlovák Róbert cserélt és Móczár Barna helyett pályára küldte Németh Pált. Németh meg is hálálta a bizalmat edzőjének és a csapattársainak, mert a 68. percben gólt szerzett, 0-1. Ezt az eredményt sikerült a csapatnak közös erővel megtartani a lefújásig, és a megszerzett 3 ponttal vidáman térhettek haza fiataljaink, akik továbbra is az 5-dik helyen állnak, de már a dobogós helyek nagyon közel vannak.

Felnőtt csapatunknak nem titkoltan a kiskőrösi kupasiker után megjött az étvágya, és Kiskunmajsán győzelmi reményekkel álltak fel a pályára. A mérkőzést ennek megfelelő elánnal kezdték is, a vezető gól sem váratott sokáig magára. A 37. percben Ugrai Imre volt ismét eredményes csapatunkból és góljával vezettünk is 0-1-re. Azonban, ahogy már máskor is, sajnos nem sikerült a teljes félidőben hiba nélkül védekezni. A 42. percben a majsai Mihalkó Máténak sikerült gólt szereznie ellenünk és egyenlítenie 1-1.

A második félidőben már az 51. percben ismét saját kezünkbe vettük az irányítást. Pálinkás Zoltánnak sikerült ekkor betalálni a vendéglátók kapujába, 1-2. Ez a meccs szituáció azonban az idei szezonban sajnos többször is visszaütött csapatunkra. Az a tény, hogy idegenben kétszer is meg tudtuk szerezni a vezetést egy jobb erőkből álló csapat ellen, az dicséretes teljesítmény, de az, hogy sajnos nem tudunk hiba nélkül koncentrálni 90 percig, az meglátszik a tabellán való helyünkön. A 72. percben Domán Gábor lőtt gól a kapunkba és lett a végeredmény 2-2. Az idegenben szerzett pont ennek ellenére nagyon értékes, de főleg akkor lesz az, ha 2014.04.20-án vasárnap az iskola pályán győzni tudnánk Harta ellen.

Jó lenne már egy tavaszi győzelem főleg "itthon", mert a 3 döntetlennel és a 4 vereséggel tavasszal nem gyűlnek a pontok._____________________________
16. forduló elmaradt cikk:

Pontot mentett az "újonc" játékos


A 2013/2014-es tavaszi futballszezon elkezdődött, és Kunszálláson léptek pályára csapataink.

Az ifjúsági együttes nem kezdte jól a találkozót, mert a 13. percben Bíbók Benjámin kiállításával emberhátrányban voltak kénytelenek végig játszani fiataljaink. Sajnos az emberelőnyt a 44. percben László Imre kis tudta használni, és ezzel a góllal a hazaiak meg is szerezték a 3 pontot. Szlovák Róbert edző tanítványai ezzel a vereséggel a 7. helyen állnak egy nagyon szoros középmezőnyben.

Kis Péter vezetőedzőnek és az egész csapatnak sok újdonsággal és új feladattal kellett megküzdenie a tavaszi rajt előtt. Új igazolások is érkeztek Csernik Csaba, Molnár Zoltán, Vas Molnár Barnabás és Radics Zoltán személyében. A focipálya téli átalakítási munkálatai miatt sokszor az iskolapályáján kellett megtartani az edzéseket és úgy néz ki, hogy a hazai mérkőzések közül is jónéhány itt lesz megrendezve.

De a nehézségek ellenére a csapat bizakodva utazott el Kunszállásra, ahol a tabellán éppen előttünk álló csapat volt az ellenfél. A mérkőzést nagyon jól kezdték a vadkertiek, már a 9. percben Gillich Balázs révén meg is szerezték a vezetést. A 14. percben Papp Róbert találatával már 0-2 volt az állás, sajnos ez az eredmény egy kicsit vissza is vetette a játékosok koncentráltságát.

A 37. percben a hazaik közül Pöszmet Tamás talált a kapunkba, és a 40. percben Kertész Ádám találatával már 2-2-es döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe.

Sajnos a szünet után is a kunszállásiak voltak a kezdeményezőbbek, a 61. percben Mizsei Ferenc góljával a mérkőzésen először vették át a vezetést, 3-2.

Szerencsére a vadkerti csapat megrázta magát, és átvette a mérkőzés irányítását a következő percekben. A csapathoz télen Kecelről igazolt Molnár Zoltán ("kis Monyó") a 68. percben szerzett góljával kiegyenlítette az állást. A 3-3-as eredmény már nem is változott meg, így az "újonc" játékos góljának is köszönhetően pontosztozkodásra került sor, ugyanúgy, mint ősszel az 1. fordulóban Vadkerten, akkor 1-1 volt a végeredmény.

A soron következő találkozó Nagybaracskán lesz, majd azt követően a 2014.03.16-án vasárnap az ISKOLA PÁLYÁJÁN látjuk vendégül a Bácsalmást 15 órai kezdettel.
____________________________________________________________
Nem hozott szerencsét csapatainknak a 21. forduló

A 21-es szám nem hozott szerencsét csapatainknak. Hazai pályán (az iskolában) fogadtuk előbb az akasztói fiatalokat ezen a vasárnap délutánon. A vadkerti ificsapat hetek óta tartó sokgólos bravúros győzelmi sorozata után szinte tényként volt kezelendő, hogy a fiataljaink itthon tartják a 3 pontot. A mérkőzés elején már a 18. percben Varga Bence be is talált a vendégek kapujába (1-0), és mindenki az eredményes folytatásban bízott. Varga Bence és csapattársai azonban az első félidőben már nem tudtak több gólt szerezni, hiába szögezték a kapujukhoz az akasztóiakat.

Ahogy az lenni szokott a kihagyott ziccerek után az 50. percben Szabó Máté talált a kapunkba, kiegyenlítve az állást, 1-1. Ezek után is a vadkertiek támadtak többet, de sajnos gólt nem sikerült szerezni. Csalódottan könyvelhette el a csapat és Szlovák Róbert edző is a megszerzett 1 pontot, jobban fájt az elvesztett 2 pont, amivel több pont járt volna a győzelemért. Így is az 5. helyen áll a csapat a tabellán.

Kis Péter edzőnek a felnőtt mérkőzést megelőző héten volt gondja a felkészülés során. A sérült Eifert János kapus pótlására nem volt más megoldás, mint a szakosztályvezető és az aktív pályafutását már befejező Hatvanyi Edvárdot formába hozni a mérkőzésre. A cserekapus személyébe az ifiedző és csatár Szlovák Róbert öltözött be, de mindenki bízott Hatvanyi jó teljesítményében és sérülésmentes játékában. Az első félidőben a vadkertiek tisztában voltak vele, hogy gólt kell szerezni, és csak a 3 pont megszerzése az elfogadható eredmény. Ennek érdekében le is támadták az akasztóiakat, akik a tabellán előttünk álltak. A sorozatban kihagyott vadkerti helyzetek után a csapat fegyelmezetten állt vissza védekezni, meggátolva a vendégek két gyors szélsőjének játékát. Hatvanyi kapusnak egy kifutáson kívül csak pár könnyen felszedhető labdára kellett figyelnie. A legnagyobb vadkerti helyzet Tóth Róbert előtt adódott, aki a bal szélen hozta fel a labdát, majd befelé középre cselezte magát, és a 16-os sarkáról eleresztett egy lövést, amely a kapufáról pattant ki a mezőnybe. A félidőben 0-0 volt az állás, de a vadkertiek irányították a játékot.

A második félidőben felváltva támadtak a csapatok a 71. percig. Ekkor az akasztói játékoshoz Lázár Kornélhoz került a labda a bal szélen. Ő is, mint korábban Tóth befelé vitte a labdát, de lövése pontosabbra sikerült és a vetődő Hatvanyi mellett a bal alsó sarokba lőtt, 0-1.

A kapott gólt követően Kis Péter edző azonnal frissítette a csatársort, Ugrai Imre helyett Soproni András, Schiszler Tamás védőnk helyett Szlovák Róbert állt be, bízva abban, hogy Hatvanyi végig tudja védeni a mérkőzés hátralévő részét. Elérkeztünk a 78. perchez, ekkor a középpályáról előre ívelt labdába Csernik Csaba csúsztatott bele, fejese éppen az előretörő Soproni András elé került. Soproni kihasználva frissességét azonnal lefutotta védőjét, és a jobb oldalról beérve a kapu elé a jobb alsó sarkot nagy erővel kilőtte, 1-1. Az egyenlítés után a vadkertiek a győzelemért támadtak, a jobb oldalon Frei Tamáshoz került a labda. A 85. percben jártunk már ekkor, és Freit a 16-oson belül buktatta Vincze Sándor akasztói védő. A partjelző jelzésére a bíró sípolt, második sárgával le is küldte Vinczét a pályáról, de annak ellenére, hogy a szabálytalanságtól 5 méterre álló és lengető partjelzővel egyeztettet a bíró, "csak" szabadrúgást ítélt meg. Az amúgy is felpaprikázott hangulatú sordöntő összecsapáson az indulatok is elszabadultak, a helytelen ítélet nagyban sújtotta a vadkertieket, egy jogosan megítélhető 11-est nem kapott meg az együttes. A szabadrúgás után azonban hiába volt emberelőnyben a Vadkert pár percig, sajnos nem sikerült gólt szerezni, maradt a pontosztozkodás a vendégek nagy örömére.

Ezzel az eredménnyel maradt a csapat a 12. helyen, innen várja a 2014.04.12-én szombaton lejátszandó mérkőzését Kiskunmajsán 16 óra 30 perctől.
___________________________

Az ifi csapat szárnyal, a felnőtt csapat keresi Önmagát

A 20. forduló is felemás sikereket hozott együtteseinknek. Az ifjúsági csapat a fordulót megelőzően pontazonossággal állt a tabellán a vendéglátó Kiskunhalassal együtt.

A mérkőzés első 25 perce után nem is gondolhattuk volna, hogy gólzáporos sikerrel zárulhat a mérkőzés. A 6. percben Huczek Csaba góljával 1-0, a 19. percben pedig Vágó Olivér góljával már 2-0 volt a hazaiak előnye. Ezek után a 26. percben a kiskunhalasi Virág Ádám öngóljával (2-1) csillant meg a remény a jó és eredményes folytatáshoz.

A második félidőben következett olyan húsz perc, amelyre már régen nem volt példa. Szlovák Róbert edző fiataljai megtáltosodtak, először a 60. percben Vas-Molnár Károly lőtt gól (2-2), a 63. percben pedig Eiler Máté talált be a halasiak kapujába és fordította meg az állást, 2-3. A 76. percben ismét Eiler volt eredményes, már 2-4, majd Vas-Molnár sem akar lemaradni, és góljával már 2-5 az átmeneti állás.

A 83. percben még a halasiak Lavati Alex góljával feljebb zárkóztak (3-5), de erre jött válasz ismét Eiler Mátétól a 88 percben, aki mesterhármasával nagyban hozzájárult a "híres" 3-6-os végeredmény beállításában. Természetesen az egész csapat dicséretet érdemel, nem csak a góllövők. Az 5. helyre került ezzel az együttes és tovább folytatja gólzáporos előre nyomulását a tabellán.

A felnőtt csapatunkról sajnos továbbra sem mondható el, hogy "szárnyalna", vagy legalábbis a "gödör" aljáról elindulna felfelé. A nem túl jól szereplő Kiskunhalas otthonában igazán bizakodhattak a kitartó szurkolók, hogy végre megtörik a sikertelen sorozat. Sajnos csak egy újabb csalódás ért mindenkit, főleg amikor a mérkőzés megkezdése után a 10. percben Török András góljával a hazaiak vezetést szereztek (1-0). Az első félidő vége előtt a 42. percben újabb csalódással kellett szembesülniük a vadkertieknek, ekkor Bogdán Róbert talált be Eifert János kapujába, 2-0.

A "szegény embert az ág is húzza" szól a mondás, és ez ezen a mérkőzésen is beigazolódott. Történt, hogy a 46. percben Eifert János kapusunk sérülés miatt cserét kért a kispadon ülő Kis Péter edzőtől. Mivel kifejezetten cserekapus nem volt, ezért a rendelkezésre ülő, főleg védőjátékosból álló kispadról csak is Szlovák Róbert cserecsatár tűnt a legalkalmasabbnak a kapusposztra.

Szlovák Róbert (ifiedző) beállása után a csatáraink közül Ugrai Imre iramodott meg, és az 58. percben találatával 2-1-re módosította az állást. De Szlovák Róbert sem marad feladat nélkül. A védőink mögé befutó Török András egy hosszan előre vágott labdára startolt rá. Szlovák sem volt rest, és a kapujától 25 méterre egyszerre ért oda a nem túl ijedős csatárral a labdára. Az óriási ütközés előtt Szlovák rúgta el szabályosan a labdát, majd a csatárral való birkózás után elfoglalta saját kapuját.

A mérkőzésen maradtak ki még óriási helyzetek (pl. Csernik Csaba előtt), de az eredmény és ezáltal a hangulat is lesújtó maradt. A tabellán már a 12. helyen állva a Kecel együttese is megelőzte csapatunkat. A hétvégén (2014.04.06. vasárnap, 16 óra 30 perc, Iskola pálya) van újra lehetőség pontokat szerezni, az Akasztó együttesét látjuk vendégül.
___________Bravúr győzelem és csúfos vereség

A kiskunfélegyháziak is és a vadkertiek is felemás érzelmekkel zárhatták a 19. fordulóban lejátszott mérkőzéseket. A "hazai iskola" pálya a fiataljaink bravúr győzelmét hozta, miután az akkor a 2. helyen álló vendégek ellen lefújták a mérkőzést. A gólzáporos mérkőzésen az első találatot Varga Bence szerezte már a 9. percben, amelyet a 35. percben betaláló Vas-Molnár Károly növelt a szünetig, 2-0.

A második félidőben tovább sziporkáztak a vadkertiek, a 48. percben Eiler Máté góljával már 3-0 volt az állás. Az 52. percben ismét Vas-Molnár Károly volt eredményes (4-0), a 62. percben pedig Pálinkás Zoltán góljával 5-0 lett. A 79. percben a vendégek közül Gémes Gergely góljával tudta "kozmetikázni" az eredményt (5-1), de a vadkertiek közül a 83. percben Móczár Barna révén még válasz is érkezett. Ezzel a góllal a 6-1-es győzelem igazán szép eredménynek számít, most az edző Szlovák Róbert is büszke lehetett tanítványaira. Így a 6-dik helyen álló csapat a jövő hétvégén "rangadót" fog játszani az azonos pontszámú Kiskunhalassal.

A felnőtt csapatnak azonban az ifistákkal ellentétben csúfos vereséggel kell elszámolniuk. A szintén a tabella 2-dik helyen álló vendégek igazán megtettek mindet a győzelemért, nem akartak úgy járni, mint ősszel, hogy a vadkertiek egy kis esélyt is kapjanak az esetleges pontszerzésre. Az első félidőben a 34. percig sikerült is tartani a vendég rohamokat, de ekkor Katona Balázs betalált a kapunkba, 0-1. A félidőig nem is változott az eredmény, de a második félidőről sajnos csak rossz emlék maradt.

Az 57. percben Balog Szabolcs talált be (0-2), és ezzel a góllal egy "lavinát" indított el. A 63. percben ismét Katona Balázs lőtt gólt (0-3), a 67. percben pedig Palásti Sándor talált be Eifert kapujába (0-4). A 72. percben Némedi Norbert is eredményes volt (0-5), a 75. percben és a 83. percben Balog Szabolcs találataival 0-7 lett a végeredmény. Balog Szabolcs mesterháromasának is köszönhetően ilyen súlyos vereségbe hazai pályán emberemlékezet óta nem futott bele a vadkerti csapat.

A mérkőzés krónikájához nincs is mit hozzáfűzni, elég csak a tényekkel foglalkozni, az eredménytelenséget a vezetőségnek, edzőknek kell megvizsgálni és megtalálni a megoldást.

Mert megoldásra szükség van, mert jövő hét szombaton (2014.03.29. 15 óra) Kiskunhalasra látogatnak a csapataink. A tabellán még mögöttünk álló csapatok egyre közelebb kerülnek, szükség van minden pontra.
___________________________18. foruduló: Széllel bélelt gólzáporok

A 18. fordulóban a hazai "iskola" pályán lejátszott Bácsalmás elleni találkozókon a nagy erejű és kavargó szélnek is jutott szerep. Sajnos csak a folyamatos és az edzéseken begyakorolt taktikai elemeket kavarta meg igazán. Az ifjúsági találkozón a vadkerti játékosok egy kicsit bent maradtak az öltözőben, mert az 5. percben Gáspár Adrián góljával 0-1 lett az eredmény. A 15. percben az eredményt egalizálni tudta Kővári Dávid és a 25. percben már Vas-Molnár Károly góljával a vadkertiek vezettek is 2-1-re. A szünet előtt a 45. percben Nincsevics Dávid góljával 2-2-es döntetlennel ért véget a félidő.

A második félidőben azonban a vadkertiek széllel szemben jobban tudtak koncentrálni, és a 69. percben Móczár Barna, valamint a 74. percben Varga Bence góljaival megszerezték a 3 pontot, a végeredmény 4-2 lett.

A felnőtt mérkőzésen is gólzáport láthattak a kitartó nézők a viharos szélben. A 10. percben a baloldalról Hirsch László beadására Csernik Csaba érkezett, de nagyerejű fejese a kapufa tövéről kifelé pattant. A 15. percben a jobboldalunkon hozta fel a labdát egy bácsalmási játékos, majd becselezte magát a büntetőterületünkre és lőtt. Lövését Eifert kapus hárítani tudta, de a kipattanó labdára Popovic Goran lecsapott és a hálónkba kotorta, 0-1. A 33. percben a most igazolt és az egész mérkőzésen aktívan játszó Radics Zoltán ívelte középre a labdát, amelyre Papp Róbert érkezett is, de 5 méterről a kapu fölé lőtt. Az egyenlítő találatot is az "újoncok" hozták össze, miután Hirsch László a középpályáról indította a baloldalon Csernik Csabát. A 41. percben ezzel a labdával Csernik egy keresztpasszal Radics Zoltán elé tálalt, aki remekül iramodott meg Eckert kapuja felé, és egy erős lapos lövéssel a hosszú alsó sarkot kilőve 1-1-es állással küldhette a csapatokat a szünetre.

A második félidőben a 46. percben Tóth Róbert a baloldalon indult előre, és középre ívelte a labdát. A bácsalmási kapus és a védők között helyezkedő Ugrai Imre szerezte meg a játékszert, majd az üresen álló kapuba passzolt, ezzel 2-1-re vezettek a vadkertiek, de sok volt még hátra. Sajnos a 49. percben a vendégek a harmadik szögletrúgásukat végezhették el sorozatban, de míg kettőt sikerült hárítani, addig a harmadik ívelésre középen Sovilj Nikola érkezett és fejesével 2-2-re módosította az állást. A vadkertiek újra támadásba lendültek és az 56. percben ismét Ugrai Imréhez került a labda, aki kicselezte védőjét, és a vendégek kapusa mellett is sikerült ellőnie, újra vezetést szerezve a vadkertieknek, 3-2.

Újabb fordulat a 68. percben következett be. Bedobásunk után eladtuk a labdát, ami Popovic Goranhoz került, Ő bevitte a 16-osunk területére, egy visszahúzós csellel Frei mellett tisztára játszotta magát, majd a hosszú alsó sarokba lőtt védhetetlenül, 3-3.

Sajnos ezzel a kapott góllal nem ért véget a mérkőzés. A 72. percben 25 méterre a kapunktól szabadrúgással jöhettek a bácsalmásiak. A széltől is támogatott erős lövést Eifert kapus bravúros vetődéssel kiöklözte, de szerencsétlenségünkre Snyehola Dávid felé szállt a labda. Snyehola 10 méterről csukafejessel azonnal a kapunk felé irányította a labdát, amelyet a földön fekvő Eifertnek esélye sem volt hárítani, így alakítva ki a 3-4-es végeredményt.

A vadkertiek a mérkőzés végéig folyamatosan támadtak a negyedik gól és legalább az 1 pont megszerezéséért, de Eckert kapus és a vendég védők ha kellett bravúrral és önfeláldozással ellenálltak.

A következő "iskolapályán" megrendezésre kerülő mérkőzést 2014.03.23-án vasárnap 15 órakor játsszuk a bajnokesélyes Kiskunfélegyháza ellen.
______________________________A listavezető otthonában nem sikerültek a bravúrok

A 17. fordulóban csapataink ismét idegenben léptek pályára. A lehető legtávolabbi helyre utaztak Nagybaracskára, a HÍD SC pályájára. Az ifjúsági együttes a listavezető hazaik ellen játszott az első félidőben egy 0-0-ás döntetlent. A második félidőben azonban a múlt héthez hasonlóan emberhátrányba kerültünk. Most az 57. percben Palakovics Pétert állították ki a vadkertiek közül. Ezt az emberelőny a baracskaiak 1 perccel később Aladics Dániel góljával előnyre is váltották, 1-0. Fiataljaink azonban megrázták magukat és Tasnádi Dávid révén a 72. percben egyenlíteni tudtak, 1-1. Sajnos az egyenlítés ellenére sem sikerült a pontszerzés, mert a 79. percben Sebők Balázs talált a kapunkba, beállítva a 2-1-es végeredményt. A tabella vezetője így még magabiztosabban áll a mezőny elején, fiataljaink ismét nem szereztek pontot.

A Kis Péter edző által vezetett "felnőtt" vadkerti csapat is az aktuális listavezető ellen játszott. A mérkőzés első 20 percében kiegyenlített játékot láthattak a messzire elutazott drukkerek. A 25. percben azonban Sibalin Dániel végzett el egy szabadrúgást. A labda Eifert kapusunk mellett a hálóban kötött ki, 1-0. A félidő végéig nem is változott az eredmény, bár a vadkertieknek is voltak ígéretes helyzeteik, amelyek kimaradtak.

A második félidőben a vadkerti csapat rákapcsolt és összjátékban is megpróbált ellenfelén felülkerekedni. Ez részben sikerült is, de sajnos a gólhelyzetek kimaradtak. A mérkőzés végeredménye maradt a szabadrúgás góllal 1-0, de a nézők és a játékosok elmondása szerint, ha a vadkertiek kihasználnak helyzeteik közül akár egyet is, akkor megérdemelten távozhattak volna 1 ponttal.

Ez ezen a mérkőzésen nem sikerült, így nagy a "győzelmi" kényszer a következő találkozón, amelyet "hazai pályán" (az iskolában) kell majd megszerezni a soron következő ellenfél ellen.

A bácsalmási csapatot látjuk vendégül 2014.03.16-án vasárnap 15 órakor, a belépés a mérkőzésre DÍJTALAN lesz, kérünk Mindenkit, hogy szurkolásával álljon a vadkerti csapat mellé.
Nagyobb méretben kattintson a képre !!Köszönjük a támogatást a SOLTACÉL KFT.-nek.
Megyei I. osztályú felnőtt csapat 2013/2014 tavaszi játékoskerete

Balról jobbra felső sorban

Hatvanyi Edvárd szakosztály elnök, Szlovák Róbert ifjúsági edző, Pálinkás Zoltán, Hegyi Péter, Kis Péter vezetőedző, Szabó "BUTRA" Attila, Soproni András, Eifert János

Középső sorban

Frei Tamás, Móczár Barna, Papp Róbert, Tóth Róbert, Gillich Balázs, Schiszler Tamás, Frank Gábor, Szarka Roland

Első sorban

Ugrai Imre, Vas Molnár Barnabás, Geleta Patrik, Varga Bence, Szamosi Péter, Molnár Zoltán, Hirsch László, Radics Zoltán

Hiányzók a képről Csernik Csaba, Kővári Dávid2013/2014. MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG TAVASZI SZEZON SORSOLÁSA

Kérem kattintson a szövegre és megjelenik !!!!15. forduló.

Az utolsó mérkőzésen bombagól született

A 14. fordulót követő idegenbeli keceli győzelem után a vadkertiek a 15. záró fordulóban is idegenben léptek pályára. Erre azért volt szükség, mert a vadkerti pályán megkezdődtek a teljes átalakítást kívánó munkálatok. A kiskőrösi egyesület vezetőnek ezúton is köszönjük, hogy a pályaválasztói jog elcserélésében korrektül álltak a vadkertiek kéréséhez.

A sors és a sorsolás tehát úgy hozta, hogy a záró fordulóban a "rangadók" közül is a legfontosabbra kerül megrendezésre, amely nem volt tét nélküli mindkét korosztály számára. Az ifjúsági mérkőzés pikantériáját az is fokozta, hogy apa és fia által vezettet csapatok játszhattak egymás ellen. A Kiskőrösnél Szlovák László az edző, a vadkertieknél fia Szlovák Róbert tölti be ezt a pozíciót. A mérkőzést természetesen nem csak Ők döntötték el, hanem az 53. percben Szűcs Zsolt, akinek találatával a kiskőrösiek 1-0 arányban győztek is.

Fiataljainak ezt az őszi szezont 8 győzelemmel, 2 döntetlen mellett 5 vereséggel zárták. A 33 rúgott gól mellé 20 kapott találat is párosult, a megszerzett 26 pont pedig holtversenyben a 6. helyet jelenti a téli pihenőidőben a tabellán. Reméljük tavasszal még több sikernek örülhetünk és a dobogó alsó fokának megszerzése is reális lehet.

A megyei I. osztályú felnőtt találkozón a Kiskőrösnek volt több veszíteni valója a "presztízs" mellett. A vendéglátók a dobogós helyezésért folytatott csatában mindenképpen számoltak ezzel a 3 ponttal, amit a vadkertiek legyőzésével megszerezhettek. A mérkőzés első szakaszában a kőrösiek bátran támadtak is, a vadkertiek néha önfeláldozóan védekeztek. A 25. percben egy vadkerti szögletrúgást követően tapsolhattunk először, ekkor Ugrai Imre fejese ment centikkel el Tóth Zoltán kapuja mellett. A hazaiak ettől még nagyobb elánnal támadtak, sok helyzetet dolgoztak ki, amelyek rendre ki is maradtak, illetve egy esetben a kapufa is útját állta egy lövésnek. Nem így történt a 41. percben. Szabadrúgást végezhettek el a hazaiak a bal oldalon a 16-osunk magasságában. A beívelést a rövid oldali kapufa tövéhez célozták, ahova Eifert kapus bravúrral le is ért, de a kezéről kipattanó labda éppen Cebei Gergő elé került, aki a földön fekvő kapusunk felett a léc alá lőtt, 1-0. A félidő ezzel az góllal le is zárult, elmondható volt, hogy a mezőnyben fölényben voltak a hazaiak.

A második félidő azonban nem úgy kezdődött, ahogy az első véget ért. A 48. percben Szarka Roland megszerezte a labdát a kezdőkörben a vadkerti térfélen. A megszerzett labdát az előre futó Soproni András elé rúgta, aki a védőjével párban futott a labdáért. Szerencsére Soproni érte el a labdát, lekezelte, majd a 16-os sarkánál állva egyet igazítva a játékszeren olyan jól találta el, hogy az erős jól helyezett lövés még Tóth kapus nagyívű vetődése ellenére is a hosszú oldali fölső sarokba kötött ki, 1-1. Ezzel a káprázatos bombagóllal sikerült egyenlíteni, és reményt adni a folytatáshoz, bár nagyon sok idő volt még hátra.

Valóban lassan teltek a percek, a hazaiak csak támadtak, támadtak, be is szorítottak a saját kapunkhoz. A kapunkban azonban magabiztosan állt Eifert, annak ellenére, hogy a 60. percben egy távoli lövést követően bravúrral tolta szögletre a labdát. A szögletet elvégezték a kőrösiek, és a kipattanó labdát visszarúgva nagy erővel a felső lécet találták el. A 72. percben ismét a kapufa a vadkertiekkel volt, ekkor egy újabb távoli lövés szintén a felső lécet találta el. Pár perccel később kb. 22 méterről szabadrúgást végezhetett el Füleki Antal, akinek lövését Eifert a levegőben "úszva" a felső léc alól védett ki bravúrral.

A legnagyobb védése mégsem ez volt kapusunknak, mert a 89. percben egy szabadrúgást követően beívelt labdát 5 méterről fejeltek rá a kiskőrösiek, amit "Janika" óriási bravúrral a kapunk fölé tolt. A 91. percben a szerencsére is szüksége volt még egyszer csapatunknak, ekkor ugyanis szintén egy beívelés utána a pattogó labdát 2 méterről a kapunk mellé rúgták. Fellélegezhettünk, maradt az 1-1-es végeredmény. Összegezve a jobb játékerőt képviselő kiskőrösiek ellen egy bombagóllal, egy kis szerencsével és Eifert János kapus bravúros védéseivel sikerült 1 pontot elhozni, ami a végelszámolásnál még sokat érhet.

Az őszi szezont 5 győzelemmel, 2 döntetlennel és 8 verességgel zárta Kis Péter együttese. A 22 rúgott és 21 kapott gól mellett a megszerzett 17 pont most ebben az igen erős, és kiszámíthatatlan bajnokságban a 11. helyen fogja találni a csapatot tavasszal.

Jövő tavasszal is MINDENKIT nagy szeretettel várunk a megújuló félben lévő pályán. Köszönjük megtisztelő figyelmüket.14. forduló

Szomszédvárak rangadóján minden pontot elhoztunk

Végre eljött az a forduló, amire nagyon sok vadkerti szurkoló várt, amikor is a közvetlen szomszédos város csapataival mérkőzhetnek meg játékosaink.

Ebben a 14. fordulóban Kecelre látogattak el az együtteseink, és hosszú évek után újra egy osztályban mérhették tudásukat össze a "rivális" város játékosai. Az ifjúsági mérkőzésen a keceliek számára nem jött jókor a 18. perc, mert ekkor Fehér Patrik öngóljával a vadkertiek megszerezték a vezetést. A szünet előtt a 43. percben Pálinkás Zoltán révén újabb góllal terheltük meg a vendéglátók hálóját, 0-2 volt a félidei eredmény. A második félidőben mindent megtettek a keceliek a gólszerzésért, de a 90. percben ismét a vadkerti Pálinkás Zoltán volt eredményes, ezzel a 0-3-as végeredménnyel a 3 pontot is sikerült megszerezni Szlovák Róbert edző tanítványainak.

A felnőtt "rangadót" is nagy várakozás kísérte, mindkét csapat nagyon fogadkozott, hogy a vereségi sorozatát majd ezen a találkozón tudja a másikkal szemben megszakítani. Az első félidőben a mezőnyben jobbára a keceliek próbálkoztak a kapunkat bevenni, de a védelem és Eifert János kapusunk is jól állta a helyét. A csapat játékát és a játékosaink önbizalmát nagyba növelte, hogy hetek óta a vereségek ellenére a kapusukra igen is számíthatnak, végső esetben most is Ő akadályozta meg a keceliek több gólszerzési lehetőségét.

A keceli kapuban is jól védett Hajós Máté, így az első félidőben 0-0 marad az állás.

A szépszámú közönség a szünet után várta a még látványosabb és a még támadóbb futballt mindkét csapattól. A néha kemény belépőkkel is tarkított találkozón többször is Hirsch László beadásait követően tudtuk a keceli kaput veszélyeztetni. Az 55. percben is hasonló események következtek be. A jobb oldali oldalvonal mellett a sokat mozgó Varga Bence ellen követtek el szabálytalanságot a helyiek, a labda mögé Hirsch László állt.

A szabadrúgás elvégzése után a labda a túloldali alapvonal irányába szállt, ahol a középhátvédünk és csapatkapitányunk Gillich Balázs futott fel a támadással. A beívelést követően Gillich futtából visszakanyarította a mellette középen érkező Ugari Imre elé a labdát, akinek 5 méterről sikerült a kapuba juttatnia a játékszert, 0-1. A lelkes vadkerti szurkolók sokáig tapsoltak, de érezhető volt, hogy a középkezdés után a keceliek még elszántabban fognak támadni.

A mérkőzés hátralévő részében a vadkertiek kontrajátékkal próbálták a keceliek ellenállását megtörni, míg a vendéglátók tényleg minden megpróbáltak az egyenlítésért. Veszélyesek voltak a szögletrúgásaik, a széleken történő beadásaik, de vagy a védelmünk vagy Eifert kapus állta útját a labdának a gólvonalon. A mérkőzésen azonban több gól nem született, így ezzel az egy gólos győzelemmel is sikerült a 3 pontot elhozni, amit a lelkesebben és talán nagyobb akarással játszó vadkertiek meg is érdemeltek.

Köszönetet szeretnék mondani a kecelieknek, akik meghívták a mérkőzés után a vadkerti csapatot egy közös vacsorára és egy kis beszélgetés mellett jó hangulatban záródó estét szerveztek.Még nincs szöveg...Még nincs szöveg...25.forduló

Utolsó pillanatokban pontmentés
A 25. fordulót is lejátszották.

A tompai csapatok jöttek el hozzánk, de még az iskola pályára. Hamarosan meglesz az új műfüves pálya hivatalos átadása, és utána már ezen a pályán kerülnek megrendezésre a hazai mérkőzések.

Az ifjúsági mérkőzésen a tompai fiatalok azonban nem tudták meglepni Szlovák Róbert edző tanítványait. Az egész mérkőzésen jól, koncentráltan, és végig irányítva játszottak fiataljaink. Ráadásul eredményesen is, hiszen a 11. percben Vas-Molnár Károly góljával meg is szerezték a vezetést a vadkertiek, 1-0. A mérkőzés végeredménye már a 29. percben kialakult, ekkor Pálinkás Zoltán volt a gólszerzőnk, 2-0-val ért véget a találkozó, és maradt itthon a 3 pont is. Gratulálunk a csapatnak a hetek óta tartó egyenletes, jó teljesítményéhez.

A felnőtt csapatnak nehezebb dolga volt a vendég tompai együttes ellen. A tabellán 3.-dik helyen álló csapat megnehezítette Kis Péter edző és a játékosai dolgát. Az első félidőben nem született gól, maradt a második félidőre az esetleges döntés. Sajnos a 49. percben a vendégek közül Nikutovic Sasa talált be Hatvanyi Edvárd kapusunk hálójába, 0-1. A mérkőzés további időszakában a vendégek inkább védekeztek, próbálták tartani az eredményt. Szerencsére még sok idő volt hátra, de majdnem ez a 40 perc is kevésnek bizonyult. Egészen a 88. percig kellett várni, ekkor Csernik Csaba egy távoli lövést adott le. A szél is segítette a labdát olyan mértékben, hogy a lövés nagy erővel a felső léc alá vágódjon, és így egyenlíteni tudtunk, de semmit nem von le Csernik jó helyzetfelismerő képességéből.

Az 1-1-es végeredmény a vadkerti csapatra nézve biztató eredmény, de sajnos a tabellára nézve a további mérkőzések kimenetelétől is függően a 10. helyről elég kicsi az esély a feljebb lépésre, de a mögöttünk álló csapatokkal még nagy lehet a harc, hogy ne csússzunk hátrébb.

A következő fordulóban Kecskemétre utazik a Vadkert, 2014. május 11-én vasárnap 17 órakor kezdődik a felnőtt találkozó.
______________________Eredmények:
- 2010.08.20.

2013/2014. év

26. forduló
KECSKEMÉTI LC - STE SOLTACÉL
Eredmény: 2-3.
Gólszerző:
Soproni András
Ugrai Imre
Kővári Dávid

25. forduló
STE SOLTACÉL - TOMPA SE
Eredmény: 1-1.
Gólszerző:
Csernik Csaba

24. forduló
TISZAKÉCSKE VSE - STE SOLTACÉL
Eredmény: 2-4.
Gólszerző:
Hirsch László
Csernik Csaba
Szarka Roland
Soproni András

21.forduló
STE SOLTACÉL - HARTA SE
Eredmény: 3-1.
Gólszerzők:
Csernik Csaba 2 gól
Ugrai Imre

22.forduló
KISKUNMAJSA FC - STE SOLTACÉL
Eredmény: 2-2.
Gólszerző: Ugrai Imre
Pálinkás Zoltán

21.forduló
STE SOLTACÉL - AKASZTÓ FC
Eredmény: 1-1.
Gólszerző: Soproni András

20.forduló
KISKUNHALAS FC - STE SOLTACÉL
Eredmény: 2-1.
Gólszerző: Ugrai Imre

19.forduló
STE SOLTACÉL - KISKUNFÉLEGYHÁZI HTK
Eredmény: 0-7.
Gólszerző: -.

18.forduló
STE SOLTACÉL - BÁCSALMÁS PVSE
Eredmény: 3-4.
Gólszerzők: Radics Zoltán
Ugrai Imre 2 gól

17.forduló
HÍD SC - STE SOLTACÉL
Eredmény: 1-0.
Gólszerző: -

16.forduló
KUNSZÁLLÁS SE - STE SOLTACÉL
Eredmény: 3-3.
Gólszerzők:
Gillich Balázs
Papp Róbert
Molnár Zoltán

15.forduló
KISKŐRÖS FC - STE
Eredmény: 1-1.
Gólszerző: Soproni András

14.forduló
KECEL FC - STE
Eredmény: 0-1.
Gólszerző: Ugrai Imre

13.forduló
STE - KALOCSAI FC
Eredmény: 0-4.
Gólszerző: -.

12.forduló
HETÉNYEGYHÁZA SE - STE
Eredmény: 1-0.
Gólszerző: -.

11.forduló
STE - KECSKEMÉTI LC
Eredmény: 0-2.
Gólszerző: -.

10.forduló
TOMPA SE - STE
Eredmény: 2-0.
Gólszerző: -.

9.forduló
STE - TISZAKÉCSKE VSE
Eredmény: 5-0.
Gólszerző:
Papp Róbert 2 gól
Hegyesi László 2 gól
Szlovák Róbert

8.forduló
HARTA SE - STE
Eredmény: 2-4.
Gólszerző:
Ugrai Imre
Hegyesi László 2 gól
Geleta Patrik

7.forduló
STE - KISKUNMAJSA FC
Eredmény: 1-2.
Gólszerző:
Ugrai Imre


6.forduló
AKASZTÓ FC - STE
Eredmény: 0-2.
Gólszerző:
Szarka Roland
Tóth Róbert

5.forduló
STE - KISKUNHALAS FC
Eredmény:
4-0.
Gólszerző:
Gerner Dániel (öngól)
Hirsch László
Varga Bence
Ugrai Imre


4.forduló
KISKUNFÉLEGYHÁZI HTK - STE
Eredmény: 4-2.
Gólszerző:
Soproni András
Pálinkás Zoltán

3.forduló
BÁCSALMÁSI PVSE - STE
Eredmény: 3-2.
Gólszerző:
Soproni András
Varga Bence

2.forduló
STE - HÍD SC
Eredmény: 0-1.
Gólszerző: -.

1.forduló
STE - KUNSZÁLLÁS SE
Eredmény: 1-1.
Gólszerző: Hegyesi LászlóSOLTVADKERT - SOLTVADKERT - SOLTVADKERT - SOLTVADKERT - SOLTVADKERT - SOLTVADKERT