Üdvözöljük a Soltvadkerti TE Labdarúgó Szakosztály honlapján a 2014 -ben is !
HAJRÁ SOLTVADKERT !
30. forduló
STE - HÍD SC
Eredmény: 0-1.
Gólszerző: -

Felemásra sikerült a hazai szezonzáró

Az utolsó, 30. fordulóban csak az ifjúsági mérkőzésnek volt igazi tétje a Híd SC Nagybaracska elleni meccsen.

Fiataljaink ki is tettek magukért, mivel 5-0 arányban győztek, Császár 4-szer, Pálinkás 1-szer volt eredményes. Császár István 4 találatának köszönhetően gólkirály lett az ifjúsági korcsoportban. Szépen sikerült tehát a búcsúmeccse Engler Antal kapusunknak is, aki befejezte ifjúsági pályafutását, reméljük a jövőben a felnőttek között is ilyen szép sikereket ér majd el.

GRATULÁLUNK AZ IFISTÁK 4. HELYEZÉSÉHEZ, az edzőpáros Hímer Istvánnak és Hatvanyi Edvárdnak is.


A felnőtt találkozó megkezdése előtt egy kis ünneplésre került sor.

A vadkerti "B" közép képviselői és a focicsapat játékosai egy dedikált labdával és egy díszes serleggel köszönték meg Sörös Gábor elnöknek és edzőnek az elmúlt 3 év sikeres munkáját. A leköszönő Sörös Gábor vezetésével két ezüstérmet és egy negyedik helyezést ért el a csapat, amely egy szép sikerkorszak az STE életében.


A Híd SC elleni találkozó azonban nem sikerült fényesen. A tét nélküli meccsen a vendég harmadik helyezett csapat teletűzdelve NB-s játékosokkal látványos, sok aprópasszos játékkal rukkolt elő. Helyzetek mindkét kapu előtt adódtak, Kapitány Gábor kapusunk nagyokat védett, míg a vadkerti lehetőségek csak kisebb veszélyt jelentettek.

A 2. félidőben tovább támadott mindkét csapat, helyzetek mindkét oldalon adódtak, de csak a vendég Somogyi Tibor távoli bombalövése akadt be a félidő derekán, 0-1. A bekapott gól után a hazai csapattól több ígéretes helyzett is kimaradt, a vendégeknek többször is szerencséjük volt, mert a labda a gólvonaluk előtt pattogva hagyta el a játékteret. Nem sikerült egyenlítenünk, így egy hosszantartó hazai veretlenségi sorozat szakadt meg. Utoljára 2010. március 28-án kaptunk ki Orgovány ellen, azóta 22-szer nem tudták csapatunkat idehaza legyőzni.

A bajnoki szezon végén elmondhatjuk, hogy az utolsó fordulókig versenyben voltunk az aranyéremért. A 20 győzelem, 8 döntetlen, 2 vereség számunkra meghozta a 2. helyért járó ezüstérmet. Szép részsikereket értünk el, legyőztük pl. a Kiskőröst, a bajnok Soltot, látványos nagy gólarányú győzelmeket arattunk, a legkevesebb gólt kaptuk a bajnokságban.

Összeségében az elmúlt 3 évben kiváló teljesítményt nyújtott a focicsapat, a csapat gerincét helyi futballisták alkotják. A sikerek nagyban köszönhetőek a vezetőség eredményes háttérmunkájának, a szponzorok támogatásának, a szurkolók lelkes bíztatásának.

Reméljük a jövőben is hasonló sikereket láthatunk a futballpályán.

____________________________________________
29. forduló
Kiskunfélegyháza - STE
Eredmény: 0-0.
Gólszerző: -.


A vendéglátók durvasággal pótolták focitudásukat


Már az ifjúsági mérkőzésen is durva szabálytalanságokkal tarkított találkozót láthatott a szépszámú soltvadkerti szurkolótábor Kiskunfélegyházán. A fiatal félegyházi játékosok felpaprikázott hangulatot teremtettek mind a pályán, mind a lelátón. Rengeteg durva szabálytalanságot követtek el, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy 10 emberrel fejezték be a találkozót. Ezen kívül még két jogos 11-est is megítélt a játékvezető javunkra, melyek közül Császár vezető akció gólja (0-1) után az első kimaradt, a másodikat a kapusunk Engler magabiztosan értékesítette, 0-2. Császár újabb akció góljával 0-3 lett az eredmény, de a végén a nagy melegben lankadt a figyelem, és szépítettek a hazaiak 1-3. Gratulálunk fiataljainknak.

A felnőtt találkozón a hazaiakat csak egyetlen cél vezette, hogy bármi áron 1 pontot szerezzenek, mert így biztos bennmaradók lehetnek a megyei I. osztályban. Ennek érdekében minden eszközt be is vetettek, és ahogy telt az idő egyre céltudatosabbak, erőszakosabbak lettek. Nem is beszélve a rengeteg tisztátalan, emberre menő belépőikre, melyek elkövetésében a bírói hármas is partner volt, durva szabálytalanságoknál nem láttak semmit, nagylelkűen támogatták a hazaiakat, többször is indokolatlanul állították meg támadásainkat les állásra hivatkozva.

Már a 10. percben Holczimmer Tamást úgy megrúgták, hogy vérző sebbel hagyta el a pályát, és ezt követően csak durvult a játék. Rengeteg szabadrúgást végeztünk el, a hazaiak tördelték a játékot, csak a kontrákra játszottak, 10-11 emberrel megszállottan védekeztek. Az első félidő derekán Gillich Balázst alattomosan, oldalról beleszállva megrúgták, le kellett cserélni.

A szünetig több sárga lapos figyelmeztetést is ki lehetett volna osztani, de ezek rendre elmaradtak. A szabadrúgásokat, beíveléseket követően sok veszélyes helyzetet alakított ki csapatunk, de hol egy vonalon álló védő, hol a kapusuk, hol a kapufa mentette meg őket a góltól, kontráikkal el-el jutottak a kapunk előteréig.

A szünetben a pályán és a lelátón forrongó levegőt egy gyors nyári zápor sem tudta lehűteni.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. Több sárga is villant már, sokszor állt a játék. Kimaradtak a helyzeteink, elvették a játéktól a kedvét a csapatunknak. A félegyháziak húzták az időt, mindenkit becseréltek, aki élt és mozgott. Volt olyan cserejátékosuk, aki az első labdaérintési próbálkozása után sárgát kapott. De ezzel nem ért véget ennek a játékosnak az "ámokfutása". A 83. percben a labdát vezette a kapunkra, majd lövését Hatvanyi kapusunk hárította. Nem adta fel a labdáért a "harcot" és Tóth Róbert védőnk lábai között olyan durván rácsúszott a labdát birtokló Hatvanyira, hogy az fejsérülést szenvedett. A mentősöknek kellett ellátnia a vérző fejsebet, és kórházba szállították. (Már jól van, itthon gyógyul.)

A "gyengekezű" játékvezető ugyan kiállította a félegyházi játékost, akit a hazai szurkolók meg is tapsoltak levonulásakor, ezután a pályán és a lelátón is elszabadultak az indulatok. A játékosok lökdösték egymást, a szurkolóink pedig kiálltak a csapatot ért sérelmekért. A 10 perces kényszerszünet után mindenki a lefújást várta, a félegyháziak olyan örömünnepet csináltak, mintha a bajnokságot nyerték volna meg. De ezzel a 0-0-ás eredménnyel, az áhított 1 ponttal bennmaradtak, de nem lehetnek büszkék erre a teljesítményre sem.

Az utolsó fordulóban idehaza június 12-én vasárnap (17 órától) fogadjuk a Híd SC csapatát, mely a 3. helyen áll a tabellán.

A szezonzáró találkozóra mindenkit szeretettel várunk, a jó hangulathoz elengedhetetlen, hogy mindenki aki csak tud eljöjjön.
Meglepetéssel készül az STE vezetősége, minden egyebet megtudhatnak a pályán.
HAJRÁ VADKERT!!!

28. forduló
Ladánybene - STE
Eredmény: 2-4.
Gólszerzők:
Tóth Árpád 3 gól
Filus Gábor

Tóth Árpád mesterhármast rúgott Benén !!!

A Ladánybene - Soltvadkert ifjúsági mérkőzés végeredménye: 3-0.
_____________________

Történelmi gólarányú győzelem hazai pályán


A 25. fordulóban kellett volna lejátszani az STE-Bácsalmás mérkőzéseket, de akkor vasárnap óriási esőzés miatt a pálya alkalmatlansága miatt elhalasztották a találkozót, most szerdára.

Az időjárás úgy nézett ki, hogy most sem lesz kegyes a csapatokhoz, mert kora délután óriási viharban hatalmas eső és jég hullott Soltvadkerten, kérdéses volt a mérkőzés lejátszása. Közös döntés alapján, a pályán álló hatalmas víztócsák ellenére is megkezdődött az ifjúsági találkozó, ahol Engler Antal ifi kapusunk 11-esből megszerezte a vezetést. A második félidőben még Kudron is betalált, így 2-0-ás végeredménnyel győztek fiataljaink, az előkelő helyen álló bácsalmási ifisták ellen. Ez az eredmény megadta az alaphangot a felnőtt mérkőzéshez.

A felnőtt találkozó pikantériáját tovább növelte, hogy a vendégek kispadján az a Florin Nenad edző ült, akivel ősszel csapatunk megkezdte a bajnokságot, de tavaszra eligazolt, családi okokra hivatkozva. Neki is köszönhettük, hogy ősszel veretlenek maradtunk, és új játékosokkal bővült a keretünk. A mérkőzés előtt a tabella utolsó helyén álló vendégek nagyon fogadkoztak, hogy nem számíthatunk könnyű derbire, erre Florin Nenad edző személyisége volt a garancia.

A presztízs meccs úgy kezdődött, ahogy azt mi hazai szurkolók szeretnénk, mert már az 5. percben Holczimmer Tamás szenzációs szabadrúgás góljával megszereztük a vezetést, 1-0. A bácsalmásiakat Florin Nenad edző támadásra biztatta, melynek meg is lett az eredménye. Egy kapunk előtti kavarodást követően Pálfi egyenlíteni tudott, 1-1. Továbbra is támadott mindkét csapat.

A folytatásban Tóth Árpád felé szállt a labda, aki egy esernyő csel után a lekezelt labdát Zsembery kapus mellett a hálóba rúgta, 2-1. Ezzel az eredménnyel zárult az első félidő.

A második félidő elején Sörös Gábor edző lecserélte Holczimmer Tamást, helyette Ugrai Imre állt be. A cserecsatár meg is hálálta a bizalmat, miután beállt nem sokkal befejelte a labdát az ellenfél kapujába, 3-1. A teljesen szabályos gólt követően a középkezdés előtt a bácsalmási Pálfi csúnyán reklamált Szűcs játékvezetőnél, aki azonnal kiállította. A vendégek elveszítették a fejüket, míg Ugrai Imre egy jó beadást követően ismét jól használta a fejét, és az eredmény 4-1 lett.

Ezután elkeseredésükben a vendégek vadászni kezdtek játékosainkra. Ivanoviccsal szembeni kemény belépőt követően Józsát is kiállították, így megpecsételődött a vendégek sorsa. Szerencsétlenségükre egy szöglet után jól beadott labdát Rothflug a saját kapujába csúsztatta, 5-1. A gólok sora ezzel nem ért véget, mert Tomaskovic Aleksander távoli lövése is megpattant egy vendég játékoson, de így is utat talált a vendégek kapujába, 6-1.

Ekkor Florin Nenad lecserélte, amúgy nem rosszul védő Zsembery kapusát, de ez sem vált be. Filus Gábor pár pillanattal Eckert kapus beállását követően ziccerben kiugorva megrúgta csapatunk 7. találatát (7-1). A teljesen elkeseredett bácsalmásiaknál még egy védőjátékos meg is sérült, ezt is kihasználva Ugrai Imre önzetlen beadását követően ifj. Csehi István góljával kialakult a végeredmény: STE - BÁCSALMÁS: 8-1. Gratulálunk a fiúknak a szép győzelemhez!

A következő fordulóban 2011. május 28-án szombaton Ladánybenén, június 4-én szombaton Kiskunfélegyházán lépnek pályára csapataink.

A legutolsó fordulóban június 12-én vasárnap idehaza fogadjuk a Híd SC csapatát, minden meccs 17 órakor kezdődik.

_______________________________
Hazai pályán sem született győzelem.

Ifjúsági együttesünk a múlt heti győzelmét egy újabb, nagy gólarányú sikerrel koronázta meg. Ezúttal hazai pályán az Akasztó csapatát győzték le, 6-1 arányban. Gólszerzők: Császár 4-szer, Móczár és Pálinkás 1-1-szer találtak be. Gratulálunk!

A múlt hétvégi kunszállási vereséget nem sikerült teljesen kihevernie együttesünknek.

Hazai pályán fogadtuk vasárnap Akasztó csapatát és 2-2-es döntetlent értünk el. A mérkőzésen mindkét csapat a győzelemre játszott, sorozatban forogtak a kapuk veszélyben. Az első találatot egy egyéni akciót követően Ivanovics Milán szerezte, ezzel megszerezte első találatát itt Vadkerten. Az akasztói egyenlítés egy Kósa szabadrúgást követően történt, szerencsétlenségünkre Hatvanyi kapus kezéről a nagyon jól helyezett lövés a kapufára pattant, majd a hálónkban landolt és így lett 1-1.
A második félidő ugyanúgy folytatódott, mint az első. A lendületes, főleg kontrákra játszó Akasztó, és a széleken támadásokat vezető Vadkert előtt is adódtak óriási helyzetek, több bravúrt is bemutattak a kapusok.
Ivanovics Milán újabb egyéni villanását követően Lehota a 16-oson belül szabálytalankodott Vele szemben, a 11-est magabiztosan értékesítette Holczimmer Tamás, 2-1.
Nem örülhettünk sokáig, mert egy kapunk előtti kavarodást követően Makra lemásolta Ivanovics találatát, mellyel 2-2 lett az állás. Tovább támadtunk, eldönthettük volna a találkozót, de Tóth Árpád ziccerben a kapufát találta el, és a többi lehetőségünk is kimaradt.
Összességében jóiramú, helyzetekben bővelkedő meccset láthattunk, csak a győzelemmel járó 3 pont nagyon hiányozhat együttesünknek.
Következő mérkőzés 2011. május 25-én szerdán, 17 óra 30 perckor lesz a Florin Nenad edző vezetésével idelátogató Bácsalmás ellen.
________________________________
VÉGÉT ÉRT EGY SIKERSOROZAT

A 26. fordulóban csapataink Kunszálláson vendégszerepeltek. Az ifjúsági együttesünk 2-1 arányban legyőzte a vendéglátóját. A gólokat Császár és Kővári szerezték, ezzel az ifisták az 5. helyen állnak a bajnokságban.

Felnőtt csapatunk nem járt szerencsével a kisméretű, pattogós kunszállási futballpályán.
A múlt vasárnapról a nagy esőzés miatt elhalasztott Bácsalmás elleni találkozó is lehet, hogy kizökkentette együttesünket a lendületből.
A mérkőzés elején kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, látszott, hogy a hazaiak nem fogják könnyen megadni magukat. Sőt az első félidőben két óriási helyzetet követően Hatvanyi Edvárdnak kellett bravúrokat bemutatnia. A vadkertiek csak "helyzetecskéket" tudtak kiharcolni, továbbra is lelkes volt a hazai csapat.
A második félidőben a középpályáról jöhettek a kunszállásiak szabadrúgással, mely végzetesnek bizonyult számunkra. A kunszállási Koncz a 16-osunkon belülre ívelte a labdát, amelyhez senki nem ért hozzá, és úgy nézett ki, hogy a kapufánk mellett el is hagyja a játékteret. Hatvanyi kapusunk követte is a labdát, amely olyan szerencsétlenül pattant, hogy a lábai között becsorgott a kapunkba.
Ezzel a találattal 1-0.
Sörös Gábor elnök-edző sorozatos cserékkel próbálta megerősíteni csapatunk támadójátékát, de a kunszállási kiállítást követően is veszélytelenek maradtunk a kapura, bármennyire is próbálkoztunk. A hazaikat vitte tovább a lendület, érezték a siker lehetőségét, és mindent meg is tettek érte.
Ezen a talákozón semmi, de semmi nem sikerült, kár lenne egy valakire vagy bármilyen körülményre hárítani a felelősséget, sajnos egyszer minden sorozat megszakad.
Most egy 29 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozat szakadt meg, mely óriási siker, és minden dícséret, és egyben köszönet megilleti a soltvadkerti játékosokat.
Természetesen nem csak a játékosok, hanem edzők, szurkolók, támogatók, és mindenki sikere is volt ez sorozat. Köszönet érte.
A sors fintora, hogy utolsó bajnoki vereségünket 2010. május 16-án szenvedtük el Kiskőrös ellen (3-1), tehát 1 nap híján egy évig senki nem tudott Minket legyőzni sem itthon, sem idegenben.
Arra kérem a kedves és lelkes szurkolókat, hogy ezután se hagyják cserben csapatunkat, hiszen ez a fiatal, főleg soltvadkertiekből álló együttes megérdemli, hogy továbbra is élvezze a bizalmat, a támogatást a hátralévő fordulókban is.
Következő találkozó 2011. május 22. (vasárnap) 17 óra STE-Akasztó, és ezt követően STE-Bácsalmás 2011. május 25. (szerda) 17 óra 30 perc.

_________

FONTOS !
Az eső és a pálya alkalmatlansága miatt elmarad a meccs! Május 25 én szerdán lesz pótolva 17.00 órakor !
__________________________
A vadkertiek legyőzték az éllovast !
Solt FC - STE
1-3
A további képek megtekintéséhez kérem kattintson a képre.Rendkívül érdekesnek ígérkezett a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság szombati párosítása. A tabella első helyén álló Solt, a második helyet elfoglaló Soltvadkertet fogadta. Solt-Soltvadkert: 1-3.
A cikk folytatásához kérem kattintson a logóra vagy a szövegre.
A nagyobb méret miatt kérem kattintson a képre.A húsvéti nyúl szép sikereket hozott hazai pályán.


A megyei I. osztály 23.-ik fordulójában a Kalocsa csapatai látogattak el Hozzánk.Az ifjúsági mérkőzésen a végeredmény 3-0 lett. Klasszikus mesterhármast szerzett Császár, aki továbbra is ontja a gólokat az ifi csapatban. Gratulálunk.

Felnőtt csapatunk is sikerrel vette az aktuális Kalocsa elleni mérkőzést. Mivel a Solt együttese győzött, és hazai pályán a "kötelező" győzelem volt elvárható, nem könnyű mérkőzésre számított Sörös Gábor elnök-edző.

Szerencsére a mérkőzés jól kezdődött. Már az 1. percben ifj. Csehi a kalocsai 16-oson belül le akarta kezelni a labdát, de szabálytalakodtak Vele szemben, ezért Vörös játékvezető jogos 11-est ítélt meg.
A 11-est Papp Róbert szokásos magabiztosággal értékesítette is, 1-0. Az első félidőben mindkét csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, a kalocsaiak többször is megpróbálták feltörni védelmünket a két szélen, de Hatvanyi kapus irányításával stabilan helytálltunk.

A 2.-ik félidő ugyanúgy kezdődött, mint az első. Az 1. perc végén egy hazai szabadrúgást követően a kalocsai védőkről kipattanó labdát ifj. Csehi laposan a jobb alsó sarokba lőtte, 2-0.
A gólt követően talán túlságosan is megnyugodott együttesünk. Hatvanyinak kellett egy óriási bravúrral védeni egy kalocsai szabadrúgást, ez felrázta csapatunkat, a kalocsaiak pedig ezzel jelezték, nem adták fel a találkozót.
Oda-vissza támadott mindkét fél, az edzők sorozatos cseréket hajtottak végre. Ugrai Imi beállását követően több lehetőségünk is akadt, a vége előtt 5 perccel ifj. Csehi beadása után Ugrai fejezte be góllal a támadást, 3-0.

A több jó egyéni teljesítménynek, és a csapategységnek is köszönhetően 28 mérkőzés óta tart veretlenségi sorozatunk.
Ennek a sorozatnak megkoronázása lehet, ha 2011. április 30-án szombaton (17 óra) idegenben le tudnánk győzni Solt csapatát.
Ezért kérek minden szurkólót, aki csak teheti látogasson el Soltra, és bíztassa a soltvadkerti játékosokat, megérdemlik teljesítményük alapján is.

HAJRÁ VADKERT!!!


A Soltvadkerti TE a 22.-ik fordulóban Kiskunhalason vendégeskedett.

Az ifjúsági mérkőzésen az eredmény Kiskunhalas-Soltvadkert 1-1 volt. Az utolsó percekben sikerült a halasiaknak egyenlíteniük, a mérkőzésen a mieink gólját Császár szerezte.

A felnőtt találkozó a várakozásoknak megfelelően "ízig-vérig" rangadó, presztizs mérkőzés volt. A tét, hogy a Solt csapatával továbbra is tartsuk a lépést, egy újabb teherként nehezedett játékosainkra.
A szép vasárnapi időjárás és a jó hangulat adott volt a találkozón a szépszámú közönség előtt.

A találkozó 10.-ik percében a soltvadkerti második szögletet követően a halasiakról kipattanó labdát Tóth Árpád egy jó lövéssel a betömörülő játékosok között a hálóba jutatta 0-1.

A halasiak Kis Péter vezetőedző irányításával az első félidő további részében a vadkertieket beszorították, de veszélyes helyzetet nem tudtak kialakítani. A mérkőzésen sok volt a durva szabálytalanság, Ivanovics Milánt is le kellett cserélni, mert vérző súlyos sérülést szenvedett.

A második félidőben továbbra is halasi mezőfölény láthattak a nézők, de gólt a vadkertiek szereztek, bár nagy árat kellett érte fizetni. Egy szabadrúgást követően a labdát Gillich Balázs fejelte a kapu irányába, de a labdáért folytatott harcban csúnyán fejberúgták, a játékvezető jogos tizenegyest ítélt meg.
A 11-est Papp Róbert magabiztosan rúgta a kapuba, 0-2. A gólt követően a megsérült és lecserélt Gillich Balázst kórházba kellett szállítani, mert elvesztette egy pillanatra az eszméletét, agyrázkodást szenvedett.

A halasiak ezt követően mindent egy lapra feltéve támadtak, tudták, hogy egy vereséggel végleg lemaradnak a dobogós álmaikról.
Erőfeszítéseiknek meg is lett az eredménye, ugyanis a 82.-ik percben Fazekas a 16-oson belül szabálytalankodott, a 11-est Ábrahám Hatvanyi kapusunkat becsapva értékesítette, 1-2.
Az utolsó percekben és a 4 perc hosszabításban is a halasiak támadtak, de a félpályánál szerzett labdával Ugrai Imre a 16-os sarkáról egy csodálatos mozdulatot követően a felső sarokba helyezte a labdát, ezzel beállítva az 1-3-as végeredményt.

A helyenként durva, harcias mérkőzésen a vadkerti együttes jó helyzetkihasználásainak is köszönhetően legyőzte Kiskunhalas csapatát, ezzel továbbra is folytatva immár 27 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát, és fokozva az izgalmakat a dobón vívott harcban.
Legközelebb 2011. április 24-én vasárnap Kalocsa csapatát látjuk vendégül, a mérkőzés 17 órakor kezdődik.

Köszönjük a bíztatást és várunk mindenkit szeretettel a focipályára.

A 21.-ik fordulóban a következő eredmények születtek Soltvadkerten a nagy rivális Kiskőrös csapatai ellen.

Az ifjúsági mérkőzésen a soltvadkertieknek nem sikerült megállítani a bajnoki reményeket szövögető kiskőrösi együttest.
A nagy szél ellenére is jó iramú, változatos mérkőzésen egy szerencsésnek mondható találattal nyerni tudtak a vendégek 1-0 arányban és továbbra is holtversenyben állnak az első helyen.

MEGSZAKADT EGY HOSSZANTARTÓ "ROSSZ" SOROZAT !!!

Végre sikerült az, amit már hosszú-hosszú évek óta reménykedve vártunk.
A soltvadkerti együttes Sörös Gábor edző vezetésével egy nagy rangadóra készült, a szurkolók is érezték, hogy történelmi esemény szemtanúi lehetnek, ugyanis közel 500 néző látogatott ki a mérkőzésre.
A néha viharos erejű szél megtréfálta a játékosokat, sokszor váratlan megoldásokra kényszerítve őket.
Az első félidő elején a vadkertiek beszorították ellenfelüket a kapujához, több ígéretes támadást is vezettek, de gólt nem sikerült szerezni.
A vendég kiskőrösiek csak a kontratámadásokra rendezkedtek be. Sikerült is gólt szerezniük, de Széll játékvezető les miatt nem adta meg a találatot.
A második félidőben is tovább tartott a nagy csata a két rivális között, a nagy tét helyenként rányomta bélyegét a játékra.
De a második félidő 16.-ik percében megszületett a vadkertiek vezető találata.
A saját térfelünk közepéről Hirsch László óriás keresztpasszal ugratta ki Tóth Árpádot, aki a lepattanó labdát 20-22 méterről egy szenzációs lövéssel a felső sarokba rúgta.
SOLTVADKERT-KISKŐRÖS 1-0.
A mérkőzés hátralevő részében mindkét csapat derekasan küzdött, a vendégek az egyenlítésért, a hazaik az eredmény megőrzéséért és további gólok szerzéséért, de a mérkőzés állása már nem változott.Ezzel az eredménnyel tovább tart 26 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatunk.

Továbbra is a második helyen áll együttesünk, gratulálunk a csapatnak.

Köszönjük a szurkolók lelkes bíztatását, legközelebb 2011.április 17-én Kiskunhalason játszunk, utána 2011. április 24-én vasárnap Kalocsa együttesét látjuk vendégül 17 órától.

HAJRÁ VADKERT!!!

Pontosan egy évvel ezelőtt kaptak ki utoljára a soltvadkertiek, és éppen Izsákon. Azóta nem találtak legyőzőre bajnoki mérkőzéseken. Adva volt a feladat az izsákiaknak, hogy ismét ők kerüljenek ki a párharcból, de ezúttal ez nem sikerült.

A 24. percben szerencsés góllal szerezték meg a vezetést soltvadkertiek. Suknovic jobbról adta be a labdát, Ámann határozatlan volt, nem jött ki a kapujából, Garaczi pedig addig ügyetlenkedett, míg róla saját kapujába gurult a labda, 0-1. A 35. percben Suknovic ezúttal is a jobb oldalon vitte fel a labdát, már lent járt majd nem az alapvonalig, amikor visszaadta a tizenhatosig, Filus remekül érkezett és kapásból a bal felső sarokba lőtt, 0-2.

Az 51. percben sikerült szépíteni a hazaiaknak. Hatvany rosszul rúgta ki a labdát, Barna Csaba elcsípte, elrúgta a kapus mellett, a gyors Suknovic azonban még a gólvonal elől ki tudta rúgni, de csak Balogig, akinek nem volt nehéz dolga három méterről a hálóba találni 1-2. Pontosan egy óra telt el a találkozóból, amikor Tóth Árpád remek cselekkel ment el a baloldalon, beadását Csehi húsz méterről a bal alsó sarokba lőtte, 1-3. Hat perccel később szinte ugyan az a jelenet ismétlődött meg. Ezúttal azonban Tóth Árpád Pappnak adta a labdát, a középpályás sem hibázott, betalált az izsáki kapuba 1-4.

Ezen a találkozón a vendégek minden tekintetben felülmúlták ellenfelüket. Nem csak akaratban, de játéktudásban is. A hazaiakon nem látszott az, hogy minden igyekezetüket beleadták a játékba. Sokat passzoltak, de ezek az átadások sok esetben az ellenfélhez kerültek. A vadkertiek megérdemelten szerezték meg a három pontot, és továbbra is veretlenek a bajnokságban.

Izsák-Soltvadkert 1-4 (0-2)

Izsák: Ámann - Thám, Garaci, Sándor, Nemecsek, Vellai (Bálint), Jenei, Hleba (Farkas), Szabó, Balog, Barna Cs. (Nagysolymosi). Edző: Gréczi Gábor.

Soltvadkert: Hatvany - Suknovic, Gillich, Hirsch, Fazekas, Papp R., Kelemen (Tóth R.), Csehi (Tomaskovic), Filus (Holczimmer T.), Szamosi (Ugrai), Tóth Á. (Ivanovic). Edző: Sörös Gábor.
Izsák, 120 néző. Vezette: Kiss L. (Apró, Géró). Gól: Balog, ill. Garaci (öngól), Filus, Csehi, Papp. Sárga lap: Nemecsek, Thám. Kitűnt: Szabó, Jenei, ill. Filus, Tóth Á., Csehi, Hirsch. Ifjúsági eredmény: 0-5.

További eredmények: Kiskunhalas-Akasztó 1-2 (0-0), Solt-Bácsalmás 3-2 (2-1), Kalocsa-Kunszállás 2-1 (1-0), Bajai LSE II-Vaskút-Kiskunfélegyházi HTK 2-0 (2-0), Tompa-Híd SC 1-5 (0-2), Kiskőrös-Ladánybene 2-0 (0-0).

Cikk forrása: www.baon.hu
________________________________

Hétvégén a Soltvadkerti TE gólzáporos mérkőzéseket játszott Izsákon.

Az ifjúsági mérkőzés végeredménye Izsák-STE 0-5. A vadkerti együttesben mind az 5 találatot Császár szerezte.
Gratulálunk fiataljainknak.

A felnőtt együttesünk is sikert aratott, és továbbra is őrzi 25 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát.
A felnőtt mérkőzés végeredménye Izsák-STE 1-4. (0-2). Gólszerzőink: Suknovic Dejan beadását követően az izsáki Garacziról öngól, Filus Gábor, ifj. Csehi István, Papp Róbert.

A mérkőzésen kitűntek: Filus Gábor, Tóth Árpád, Ifj. Csehi István, Hirsch László.
Továbbra is a 2.-ik helyen állunk a bajnokságban, és üldözzük az előttünk álló Solt csapatát.
Gratulálunk a csapatnak és az edzőnek, köszönjük a szurkolást a szép számú vadkerti közönségnek.

A következő nagyon fontos találkozó 2011. április 10-én lesz vasárnap 16 óra 30 peces kezdéssel, amikor is Kiskőrös együttesét látjuk vendégül.

Mindenkit várunk szeretettel a nagy rangadóra. HAJRÁ VADKERT !!!


Izsák - Ifi STE eredmény:
0 - 5
Gólszerző: Császár
_______________
Felnőtt eredmény:
Izsák - STE
1 - 4
Gólszerzők:
Suknovic Dejan, Filus Gábor, ifj. Csehi István, Papp Róbert
25 mérkőzés óta veretlenek vagyunk !
Jövő vasárnap Kiskőrös ellen játszunk.

_________________

A hétvégi ifjúsági mérkőzés végeredménye:
Soltvadkerti TE-Tompa KSE 7-1.
Gólszerzők:
Kővári Dávid 5, Tasnádi Ádám 2 gólt szereztek.

A felnőtt csapat mérkőzésének végeredménye:
Soltvadkerti TE-Tompa KSE 3-0. (2-0)

A gólokat Kelemen János, Holczimmer Tamás és Tomaskovics Aleksander szerezték.

A mérkőzésen kitűnt Kelemen János, ifj. Csehi István és Gillich Balázs.

A következő fordulóban 2011. április 3-án Izsákon vendégszerepelnek együtteseink.

Az ifjúsági találkozó 14 óra 30 perckor a felnőtt mérkőzés 16 óra 30 perckor kezdődnek.

A legnagyobb rangadó 2011. április 10-én lesz, amikor is a Soltvadkerti TE csapatai a Kiskőrösi LC csapatait látják vendégül.
Az ifjúsági meccs 14 óra 30 perckor a felnőtt találkozó 16 óra 30 perckor fog kezdődni.

Mindenkit nagy szeretettel és tisztelettel várunk.
___________________________
STE - Bajai LSE
1 - 0
Gólszerző: Patarcsics Krisztián.
A 91-ik percben rúgta Ifj. Csehi István által kiharcolt 11-esből.
Továbbra is a második helyen áll a tabellán az STE !

___________________________
Harta - STE IFI
Eredmény: 5 - 2
___________________________
Harta - STE
Eredmény: 1 - 2
Gólszerző: Papp Róbert

Az első félidő végén 11 -esből, a második félidőben kapáslövésből szerezte Papp a gólokat.
A 83. percben a szülinapos Tóth Robit a 2. sárga után kiállították, és ezután kaptuk a szerencsétlen gólt.
_____________________
Kiskőrös - Solt
Eredmény: 1 - 2

2011 TAVASZI SORSOLÁS

A képre kattintva nagyobb méretben jelenik meg.
Az esetleges változásokat folyamatosan közöljük honlapunkon.Edzőmérkőzések eddigi eredményei:
-------
Akasztó - STE
2 - 1
Gólszerző: Holczimmer Tamás
-------
Kiskőrös - STE
0 - 1
Gólszerző: Tóth Árpád
--------
STE - Akasztó
1 - 1
Gólszerző: Papp Róbert
--------
Soltvadkerti TE - Kiskunhalas
Eredmény: 4 - 2
Gólszerzők:
Patarcsity Krisztián 2 gól
Filus Gábor 1 gól
Holczimmer Tamás 1 gól
-----------
Solt - STE
Eredmény: 3 - 1
Gólszerző: Papp Róbert
----------
Bácsalmás - STE
Eredmény: 1 - 1
Gólszerző: Holczimmer Tamás
----------
STE - Kiskőrös
Eredmény: 2 - 1
Gólszerző:
Holczimmer Tamás
Jfj. Csehi István

-----_________________-----
A csapat új igazolásai:

Ivanovics Milán (Szerbia)
Patarcsity Krisztián (Szerbia)
Jfj. Csehi István (Akasztó)
Kapitány Gábor (Kecel) kapus

Edzőmérkőzések:
Január 29. Szombat Akasztó Stadler edzőpálya 10.30 perc
Február 5 Kiskőrös
Február 8 Kiskőrös
Február 13 Akasztó
Február 19 Solt
Február 20 Bácsalmás
Február 26 Hódmezővásárhely
___________________________________

A hétvégi Vadkert FC kupát az STE nyerte !
Kecel második, Kiskőrös harmadik helyezett lett.
Tóth Árpád gólkirály lett 5 góllal ! Gratuálunk !

___________________________________


VI. PECZNYIK SÁNDOR

TEREMLABDARÚGÓ EMLÉKTORNA

Játékosok:

Hatvanyi Edvárd,
Engler Antal,
Tomaskovic Aleksander,
Milan Ivanovics,
Szamosi Péter,
Ugrai Imre,
Tóth Árpád,
Papp Róbert,
Fazekas Gábor,
Tóth Róbert,
Gillich Balázs,
Hirsch László,
BUTRA

STE edzők: Marton István, Sörös Gábor

VÉGEREDMÉNY:


1. helyezett : KTE - ERECO „B”
2. helyezett : BP LEJÓKER
3. helyezett : SOLTVADKERTI TE
4. helyezett: ÚJPEST FC „B”
5. helyezett: KISKŐRÖS LC
6. helyezett: S O L T FC

KISKŐRÖS LC - SOLTVADKERTI TE
0 - 3
Gólszerzők: Szamosi 2 gól, Pppp R. 1 gól

BP LEJÓKER - SOLTVADKERTI TE
2 - 1
Gólszerző: Ugrai


ÚJPEST FC „B” - SOLTVADKERTI TE
( 3. helyért A2 – B2)
Eredmény: 0 - 0
7 méteresekkel dőlt el a mérkőzés
Eredmény: 1 - 2
Gólszerzők: Papp, Hirsch


Eredmények:
- 2010.08.20.

2013/2014. év

26. forduló
KECSKEMÉTI LC - STE SOLTACÉL
Eredmény: 2-3.
Gólszerző:
Soproni András
Ugrai Imre
Kővári Dávid

25. forduló
STE SOLTACÉL - TOMPA SE
Eredmény: 1-1.
Gólszerző:
Csernik Csaba

24. forduló
TISZAKÉCSKE VSE - STE SOLTACÉL
Eredmény: 2-4.
Gólszerző:
Hirsch László
Csernik Csaba
Szarka Roland
Soproni András

21.forduló
STE SOLTACÉL - HARTA SE
Eredmény: 3-1.
Gólszerzők:
Csernik Csaba 2 gól
Ugrai Imre

22.forduló
KISKUNMAJSA FC - STE SOLTACÉL
Eredmény: 2-2.
Gólszerző: Ugrai Imre
Pálinkás Zoltán

21.forduló
STE SOLTACÉL - AKASZTÓ FC
Eredmény: 1-1.
Gólszerző: Soproni András

20.forduló
KISKUNHALAS FC - STE SOLTACÉL
Eredmény: 2-1.
Gólszerző: Ugrai Imre

19.forduló
STE SOLTACÉL - KISKUNFÉLEGYHÁZI HTK
Eredmény: 0-7.
Gólszerző: -.

18.forduló
STE SOLTACÉL - BÁCSALMÁS PVSE
Eredmény: 3-4.
Gólszerzők: Radics Zoltán
Ugrai Imre 2 gól

17.forduló
HÍD SC - STE SOLTACÉL
Eredmény: 1-0.
Gólszerző: -

16.forduló
KUNSZÁLLÁS SE - STE SOLTACÉL
Eredmény: 3-3.
Gólszerzők:
Gillich Balázs
Papp Róbert
Molnár Zoltán

15.forduló
KISKŐRÖS FC - STE
Eredmény: 1-1.
Gólszerző: Soproni András

14.forduló
KECEL FC - STE
Eredmény: 0-1.
Gólszerző: Ugrai Imre

13.forduló
STE - KALOCSAI FC
Eredmény: 0-4.
Gólszerző: -.

12.forduló
HETÉNYEGYHÁZA SE - STE
Eredmény: 1-0.
Gólszerző: -.

11.forduló
STE - KECSKEMÉTI LC
Eredmény: 0-2.
Gólszerző: -.

10.forduló
TOMPA SE - STE
Eredmény: 2-0.
Gólszerző: -.

9.forduló
STE - TISZAKÉCSKE VSE
Eredmény: 5-0.
Gólszerző:
Papp Róbert 2 gól
Hegyesi László 2 gól
Szlovák Róbert

8.forduló
HARTA SE - STE
Eredmény: 2-4.
Gólszerző:
Ugrai Imre
Hegyesi László 2 gól
Geleta Patrik

7.forduló
STE - KISKUNMAJSA FC
Eredmény: 1-2.
Gólszerző:
Ugrai Imre


6.forduló
AKASZTÓ FC - STE
Eredmény: 0-2.
Gólszerző:
Szarka Roland
Tóth Róbert

5.forduló
STE - KISKUNHALAS FC
Eredmény:
4-0.
Gólszerző:
Gerner Dániel (öngól)
Hirsch László
Varga Bence
Ugrai Imre


4.forduló
KISKUNFÉLEGYHÁZI HTK - STE
Eredmény: 4-2.
Gólszerző:
Soproni András
Pálinkás Zoltán

3.forduló
BÁCSALMÁSI PVSE - STE
Eredmény: 3-2.
Gólszerző:
Soproni András
Varga Bence

2.forduló
STE - HÍD SC
Eredmény: 0-1.
Gólszerző: -.

1.forduló
STE - KUNSZÁLLÁS SE
Eredmény: 1-1.
Gólszerző: Hegyesi LászlóSOLTVADKERT - SOLTVADKERT - SOLTVADKERT - SOLTVADKERT - SOLTVADKERT - SOLTVADKERT